El CBB referma el liderat en guanyar els dos partits davant l’Astros per 0-4 i 2-5

CBB-Astros_Valencia_21-04-2012

El CBB consolida el seu liderat a la Divisió d’Honor de beisbol en sumar dues victòries davant  l’Astros de València, que arribava com a cinquè classificat a la taula. Els barcelonins recordem, han jugat com a visitants al Pérez de Rozas de Montjuïc, perquè els valencians encara no tenien a punt el seu nou camp de gespa artificial.

El primer partit ha estat de clar domini per part del CBB. En el segon enfrontament, però, s’ha patit fins al final. En la novena entrada, amb 2 a 2 al marcador, Pau Sancho ha fet un espectacular home run de dues curses que ha donat la volta al marcador. Poc després, el pitcher Jonathan Garcia, en la part baixa de la novena s’ha encarregat de certificar el triomf dels homes de Jorge Miqueleiz.

Valoracions del mànager del Club Beisbol Barcelona, Jorge Miqueleiz: “El segon partit ha estat molt disputat, els seus llançadors han fet un gran treball i nosaltres hem perdut ocasions d’anotar curses, però al final hem despertat i hem pogut donar la volta a l’enfrontament”.

Valoracions del pitcher Jonathan Garcia: “El primer partit ha anat molt bé, amb molta confiança. En el segon, ells han reaccionat, però hem remuntat amb un home run grandiós de Pau Sancho i una gran tasca del catcher Iván Alba, que es mereix una ovació per a ell sol”.

Anuncios