El Club Beisbol Barcelona, líder de la D.H. visita el Sant Boi, segon classificat a la Lliga, en el derbi català de la 6ª jornada

SantBoiHalcones47DEl CBB busca aquest cap de setmana ampliar el seu avantatge al capdavant de la Divisió d’Honor. Els barcelonins visiten, en doble partit, el Municipal de Sant Boi. El primer enfrontament es jugarà aquest dissabte a les 6 de la tarda, mentre el segon es disputarà diumenge, a les 11 del matí.

El Club Beisbol Barcelona ocupa el primer lloc de la taula, després de 8 partits disputats, amb 6 victòries i només dues derrotes, amb 47 curses a favor i 17 en contra, i un average de 750. De la seva, el CBS Sant Boi és segon a la classificació, també amb 8 enfrontaments jugats, amb 5 guanyats i 3 perduts, amb 61 curses a favor i 44 en contra. Els del Baix Llobregat tenen un average de 625.

El mànager del CBB, Jorge Miqueleiz, pot tornar a comptar amb el rigth field Ramón Valera, que torna a l’equip després d’una lesió al bíceps femoral que l’ha mantingut tres mesos fora dels terrenys de joc.

Els obridors dels partits contra el CBS Santboi seran Ricardo Hernández (dissabte) i Jorge Balboa (diumenge).

Valoracions del jugador Pau Sancho, com a prèvia del partit contra el CBS Santboi: “Tenim moltes ganes de jugar aquest enfrontament. Sabem que és un matx difícil, però volem consolidar a Santboi el liderat de la Divisió d’Honor”.

Anuncios